Lanýžová omeleta

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
36 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
82 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lanýže pečlivě omyjeme a nastrouháme na velmi tenké plátky. Vejce rozšleháme, přilijeme smetanu a osolíme. Bazalku omyjeme a pokrájíme na drobné kousky.
  • 2
    Máslo rozpálíme na pánvi a plátky hub na něm smažíme po dobu 1 minuty. Poté přilijeme vaječnou směs, přisypeme bylinky a zamícháme. Osmažíme do zezlátnutí a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.