Lanýžový toast se sýrem
10 min.
Ingredience
- 20gramůChléb samožitný
- 20gramůSýr Čedar
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 20gramůSýr Gruyére
- 0,25kusLanýž
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
46 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
13 mg
Cukr
176 mg
Postup přípravy
- 1Oba sýry nastrouháme.
- 2Plátek chleba rozpůlíme, posypeme jedním ze sýrů a přidáme na plátky nakrájený lanýž (nebo lžičku lanýžového oleje). Zasypeme druhým sýrem, osolíme a přiklopíme druhou polovinou chleba.
- 3Opečeme na másle z obou stran dozlatova.
- 4Podáváme ještě teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 15. 4. 2017
Lanýžový toast se sýrem
Výborné 😍