Lasagne Aladinovy

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
510 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
24 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
581 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslem vymažeme zapékací mísu. Cibuli oloupeme a nakrájíme.
  • 2
    Rozehřejeme na pánvi olej, osmahneme cibuli, přidáme mleté maso a smažíme 7 minut. Přidáme vodu a rajčatový protlak. Pod pokličkou dusíme omáčku 10 minut, poté osolíme, opepříme, přidáme tymián a předehřejeme troubu.
  • 3
    V hrnci rozpustíme máslo, přidáme mouku, přilijeme mléko a směs rozšleháme, aby nebyly žmolky. Hrnec odstavíme, osolíme a opepříme omáčku.
  • 4
    Do vymazané zapékací mísy navrstvíme plátky lasagní. Poté je zalijeme masovou omáčkou, poslední vrstvou bude bílá omáčka.
  • 5
    Lasagne posypeme strouhaným sýrem a dáme do předehřáté trouby na 40 minut.
  • 6
    Poté ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.