Lasagne s plody moře

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1147 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
33 g
Sacharidy
149 g
Vláknina
6 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzenou tresku rozebranou na vrstvičky dáme do mísy, přidáme krevety a plátky mořského jazyka, citronovou šťávu a pepř. Dáme stranou.
  • 2
    V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme pokrájený pórek a smažíme za občasného míchání 8 minut. Přidáme mouku a minutu osmahneme. Přimícháváme postupně mléko a vymícháme krémovou omáčku. Přimícháme med a mozzarellu a 3 minuty vaříme. Odstavíme kastrol ze sporáku a přimícháme ryby a krevety.
  • 3
    Vrstvy rybí omáčky a lasagní pokládáme do zapékací mísy tak, aby poslední vrstvou byla rybí omáčka. Posypeme parmezánem a v předehřáté troubě zapékáme 30 minut při teplotě 180 stupňů Celsia.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.