Lasagne s tuňákem a špenátem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
697 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
20 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
2 g
Cukr
463 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny připravíme dle návodu na obalu. Mezitím rozebereme tuňáka na kousíčky a smícháme s protlakem v pánvi. Za stálého míchání přidáváme špenát, olivy a pepř. Pět minut ještě dusíme a pak dáme stranou.
  • 2
    Vymažeme zapékací mísu a nalijeme do ní třetinu tuňákové směsi. Vrstvu zakryjeme lasagní a další vytvoříme opět z tuňáka. Takto pokračujeme, dokud nezaplníme celou mísu.
  • 3
    Stranou ještě smícháme strouhaný sýr, mléko a vejce. Touto směsí celou mísu zalijeme. Už jen stačí vše dát do trouby předehřáté na 200 °C a péct 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.