Lečo na topince
45 min.
Ingredience
- 0,5kusCibule
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 5kusůPaprikové lusky čerstvé
- 5kusůRajčata
- 1stroužekČesnek
- 200gramůSalám měkký
- 4krajíceChléb konzumní
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
585 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
40 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Zpěníme oloupanou a nakrájenou cibuli na másle, přidáme nakrájenou papriku a dusíme do poloměkka.
- 2Přidáme pokrájená rajčata a salám, osolíme a dusíme, až se vysmahne voda.
- 3Na oleji připravíme topinky, které osolíme a potřeme česnekem.
- 4Na hotové topinky dáme teplé lečo a nastrouhaný sýr.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.