Lečo v žemlovce

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
665 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
30 g
Sacharidy
71 g
Cukr
223 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    200ml mléka osolíme a rozšleháme v něm 1 vejce. Krajíčky veky namočíme do připraveného mléka a urovnáme na dno máslem vymazaného pekáče. Na veku položíme na kostičky nakrájené párky, na ně rozložíme lečo a pokryjeme krajíčky veky namočenými v mléce. Pekáč bez pokličky vložíme do středně vyhřáté trouby a pokrm pečeme dozlatova. Ve zbylém mléce rozšleháme vejce, přisolíme a nalijeme na povrch žemlovky. Krátce zapečeme v troubě a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.