Ledový dort

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
3 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
515 mg
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z pudinku, mléka a vanilkového cukru uvaříme pudink, který necháme vychladnout.
  • 2
    Poté vmícháme tvarohy, vanilkový cukr, žloutek a cukr dle chuti. Vše vyšleháme.
  • 3
    Do dortové formy skládáme piškoty, zalijeme krémem a na něj vkládáme ovoce. Poslední vrstvu tvoří krém. Poklademe ovocem a zalijeme želatinou.
  • 4
    Necháme důkladně ztuhnout, nejlépe přes noc.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.