Ledový kořeněný punč z bílého vína
5 min.
Ingredience
- 150gramůHroznové víno
- 5decilitrůVíno bílé
- 5decilitrůVoda pitná
- 6lžicCukr moučkový
- 0,5lžičkaMuškátový oříšek
- 0,5lžičkaZázvor mletý
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Čerstvé sladké hroznové víno omyjeme, rozpůlíme a odstraníme semínka. Vložíme do skleněného džbánu, zalijeme vychlazeným bílým vínem, studenou vodou, osladíme podle chuti, přidáme půl kávové lžičky muškátového oříšku, půl kávové lžičky mletého zázvoru, promícháme a dáme do chladničky vychladit na 1 - 2 hodiny. Poté punč rozlijeme do vysokých sklenic a podáváme se slámkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.