Lehký boršč
20 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1kusČervená řepa
- 1kusMrkev
- 1lžícePetržel - nať
- 3lžíceOlej rostlinný
- 1lžíceSůl
- 1litrVoda pitná
- 4lžíceZakysaná smetana
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
64 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
892 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na oleji osmahneme nakrájenou cibulku, přidáme očištěnou, na drobno nakrájenou řepu a mrkev, osolíme a zalijeme vodou. Vaříme doměkka.
- 2Na talířích zdobíme boršč lžící kysané smetany a nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.