Lehký brioškový chléb
206 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 5gramůSůl
- 10gramůDroždí sušené
- 60gramůMáslo čerstvé
- 290mililitrůVoda pitná
- 100gramůMléko plnotučné sušené
- 20gramůCukr krupice
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
568 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
17 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu, rozpuštěné máslo, přidáme sušené mléko, cukr, sůl a hladkou mouku. Promícháme, přisypeme sušené droždí a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.