Lehký brioškový chléb

206 min.
Česká republika

Ingredience

    • 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 5gramůSůl
    • 10gramůDroždí sušené
    • 60gramůMáslo čerstvé
    • 290mililitrůVoda pitná
    • 100gramůMléko plnotučné sušené
    • 20gramůCukr krupice
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
568 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
17 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme vodu, rozpuštěné máslo, přidáme sušené mléko, cukr, sůl a hladkou mouku. Promícháme, přisypeme sušené droždí a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.