Lehký dezert z čerstvých hrušek s mascarpone
10 min.
Ingredience
- 2kusyHrušky
- 100gramůMascarpone
- 2špetkystévie
- 2lžíceVlašské ořechy
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
18 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Zralé sladké hrušky omyjeme, osušíme, z polovin hrušek vykrojíme jadřince a odstraníme stopky. Mascarpone osladíme 2 špetkami práškové stévie. Poloviny hrušek položíme na talíře, do vykrojených důlků od jadřinců ozdobně naneseme kopečky mascarpone, ozdobíme je polovinami vlašských ořechů (2 lžíce) a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.