Lentilkové sušenky

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
25

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
55 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
398 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve utřeme máslo s cukrem dohladka. Mandle oloupeme a rozemeleme, vejce rozšleháme a spolu s vanilkovým extraktem je přidáme k máslu i s moukou, sodou a mlékem. Vše dobře promícháme a nakonec vmícháme i lentilky.
  • 2
    Z těsta vytvoříme váleček a nakrájíme jej na kolečka.
  • 3
    Ta položíme na plech s pečícím papírem s mezerami od sebe a pečeme je asi deset minut dozlatova.
  • 4
    Podáváme po vychladnutí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.