Lesní ovoce s pomerančovou pěnou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
20 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo zahřejeme, přidáme med a necháme zkaramelizovat. Přidáme pomerančovou šťávu a karamel provaříme. Přidáme skořici, hřebíčky a ovoce, necháme pomalu provářet.
  • 2
    Žloutky s pomerančovou šťávou a pomerančovým likérem, cukrem a vanilkovým cukrem ve vodní lázni vaříme do pěny. Pomerančovou pěnu nalijeme na talířky, na ni rozdělíme ovoce, ozdobíme lístky máty, případně i hoblinkami pomerančové kůry a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.