Lesnická šunka
30 min.
Ingredience
- 2lžíceVíno červené
- 30gramůMáslo čerstvé
- 30gramůMáslo bylinkové
- 30gramůSlanina vepřová
- 1špetkaSůl
- 200gramůŠunka dušená
- 120gramůHříbky čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
19 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
180 mg
Cukr
536 mg
Postup přípravy
- 1Silnější plátky šunky opečeme krátce na másle.
- 2Nakrájíme hříbky, osmahneme na rozpuštěné slanině a dusíme krátce s červeným vínem. Mírně osolíme a tuto směs dáme na plátky šunky.
- 3Na jednotlivé porce přidáme lžičku bylinkového másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.