Letní chřestový salát s rajčaty

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
24 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
629 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, chřest očistíme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Uvařený chřest necháme okapat.
  • 2
    Vařený chřest, rajčata a vařená vejce nakrájíme na kousky a promícháme se zálivkou.
  • 3
    Zálivka: Jogurt smícháme se šlehačkou, ochutíme citrónovou šťávou, solí a pepřem a důkladně promícháme. Hotový salát necháme v lednici vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.