Letní guláš

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
18 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme sladkou mletou papriku, pokrájené maso a dusíme. Po chvíli podlijeme vodou.
  • 2
    Po změknutí masa vysmahneme šťávu, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vodou, dobře zamícháme a necháme aspoň 10 minut vařit, aby se omáčka spojila dohladka.
  • 3
    Přidáme nakrájený pórek, kedlubny, rajče a vše znovu dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.