Letní kompot

33 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
6 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
7 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy dáme jogurt, med a vyškrábeme dřeň z vanilkového lusku. Promícháme, zakryjeme a dáme do lednice.
  • 2
    Do rendlíku dáme černý a červený rybíz, maliny a jahody, přidáme portské víno, cukr, pomerančovou kůru i šťávu a mletý kardamom. Zahříváme 8 minut, dokud není ovoce měkké. Poté necháme vychladnout 15 minut.
  • 3
    Teplý kompot podáváme s lžící vanilkového jogurtu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.