Letní pistou

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
10 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
8 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cuketu nakrájíme na kostičky a hraně asi 1-1,5 cm. Pórek nakrájíme na půlkolečka.
  • 2
    Fazole propláchneme ve vodě a necháme okapat.
  • 3
    Rajčata a fazolky nakrájíme na jemno. Česnek utřeme.
  • 4
    Parmazán nastrouháme.
  • 5
    Na oleji opečeme pórky a cukety doměkka. Trvá to asi pět minut.
  • 6
    Poté je zalijeme vývarem a přidáme tři čtvrtiny množství fazolí, tři čtvrtiny množství zelených fazolek a polovinu rajčat a povaříme 5-8 minut doměkka.
  • 7
    Mezitím rozmixujeme zbylé fazole s rajčaty, česnekem a bazalkou a vmícháme do toho parmazán. Tuto omáčku vlijeme do polévky, krátce prohřejeme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.