Letní rybí polévka

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
28 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
562 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté rybí maso povaříme v osolené vodě doměkka, vykostíme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Očištěnou, nadrobno nakrájenou zeleninu vložíme do kastrolu s rozehřátým máslem a osmahneme dorůžova. Zaprášíme hladkou moukou a znovu krátce osmahneme. Přidáme rybí maso, přilijeme přecezený vývar z rybího masa a vsypeme na růžičky rozebraný květák. Osolíme a povaříme 15 minut.
  • 3
    Před podáváním do polévky vmícháme žloutky rozkvedlané ve smetaně a troše vychladlého vývaru. Polévku ale nevaříme, aby se nesrazila.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.