Letní salát s mascarpone
10 min.
Ingredience
- 500gramůJahody lesní
- 250gramůMascarpone
- 4lžičkyCukr třtinový
- 3lžíceSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
24 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
552 mg
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Směs bobulovitého ovoce, jahody, maliny, rybíz, ostružiny, může být i zmražené, necháme okapat.
- 2Mascarpone rozmícháme s čerstvou šlehačkou a 2 lžičkami cukru na hladký krém.
- 3Ovoce rozdělíme do misek, ozdobíme krémem a pocukrujeme. Dle chuti můžeme ovoce pokapat likérem z černého rybízu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.