Letní studená polévka z kiwi

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
9 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme víno s cukrem, přidáme hřebíček a skořici a přivedeme k varu. Vmícháme javorový sirup, odstavíme, necháme vychladnout a přecedíme.
  • 2
    Mezitím oloupeme kiwi, nakrájíme na plátky. Několik plátků si ponecháme na ozdobu, zbytek rozmixujeme a protlačíme sítem, abychom odstranili zrníčka.
  • 3
    Zakysanou smetanu rozšleháme s vychlazeným vínem a s protlakem z kiwi a dáme vychladit.
  • 4
    Polévku podáváme studenou, dozdobenou plátky kiwi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.