Letní zelná polévka
30 min.
Ingredience
- 1lžičkaKmín celý
- 1lžičkaSůl
- 10gramůOlej stolní
- 100gramůZelí hlávkové bílé
- 40gramůHovězí maso vařené
- 5gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
112 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
7 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté hlávkové zelí nakrájíme nadrobno a spolu s kmínem uvaříme v osolené vodě. Zahustíme světlou jíškou připravenou z másla a mouky a povaříme.
- 2Do polévky přilijeme vývar a přidáme na kousky nakrájené vařené maso.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.