Liestalský sýrový koláč

55 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
34 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
910 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listové těsto rozválíme na plát, kterým vyložíme koláčovou formu. V rendlíku smícháme nejprce trochu mléka s moukou do hladké kaše a potom ji zředíme zbytkem mléka. Za stálého míchání přivedeme k varu a odstavíme. Vmícháme smetanu a nastrouhaný sýr a ještě teplou směs rozprostřeme na těsto. Posypeme nasekanou petrželkou a dáme péct do středně vyhřáté trouby na 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.