Lilkové špízy

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
84 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilek nakrájíme na cca 18 kostek o hraně 2,5cm. Potřeme ze všech stran olejem a na rozpálené teflonové pánvi nasucho opečeme 3-5min. Mezitím obracíme.
  • 2
    Z rajčat odstraníme semínka a nakrájíme je na cca 36 kostiček.
  • 3
    Poté připravíme minišpízy. Na každou špejli napíchneme kostičku rajčete, stočený plátek sardele, kostku lilku, 2kapary a opět rajče.
  • 4
    Podáváme na salátových listech.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.