Lilky po sicilsku

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
510 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
55 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky napříč rozkrojíme a každou polovinu rozřízneme na 3 rovnoběžné pláty, které nedokrojíme, takže zůstanou zespodu spojeny. Tyto tři díly ještě dále nařízneme několika řezy, opět nedokrojíme a tak vznikne střapec s více žebry.
  • 2
    Připravené lilky smažíme bez pomoučení ve větším množství oleje, až získají čokoládovou barvu.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 31. 8. 2016
Lilky po sicilsku
Dieta to žádná není, protože lilky dost nasáknou olejem, ale je to náramná dobrota 😁😍 Podávala jsem s jogurtovým dresinkem a pečivem.