Lín se sardelovými řezy

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
18 g
Sacharidy
2 g
Cukr
388 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté porce lína protkneme střídavě slaninou a sardelovými řezy. Maso osolíme, urovnáme do pekáčku a poklademe vločkami másla. Pečeme ve středně vyhřáté troubě doměkka. Během pečení občas polijeme porce vypečenou šťávou.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme, do šťávy nalijeme červené víno a jen převaříme. Porce lína při servírování přeléváme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.