Lín se sardelovými řezy
50 min.
Ingredience
- 800gramůLín
- 1lžičkaSůl
- 40gramůSlanina vepřová
- 4kusySardelové řezy
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1šálekVíno červené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
18 g
Sacharidy
2 g
Cukr
388 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté porce lína protkneme střídavě slaninou a sardelovými řezy. Maso osolíme, urovnáme do pekáčku a poklademe vločkami másla. Pečeme ve středně vyhřáté troubě doměkka. Během pečení občas polijeme porce vypečenou šťávou.
- 2Měkké maso vyjmeme, do šťávy nalijeme červené víno a jen převaříme. Porce lína při servírování přeléváme šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.