Lín ve vinném těstíčku
30 min.
Ingredience
- 800gramůLín
- 1lžičkaSůl
- 1šálekVíno bílé
- 2kusyVejce slepičí
- 50gramůMouka pšeničná hrubá
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
29 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
300 mg
Cukr
823 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné porce lína omyjeme a osušíme.
- 2Rozmícháme víno s vejci, moukou, 1 lžící oleje a solí. V těstíčku namáčíme připravené porce a vkládáme je do pánve s rozehřátým olejem. Smažíme dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.