Líni zapečení na kmíně

40 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
12 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Líny očistíme, omyjeme, vložíme do pekáčku, osolíme, pokapeme citronovou šťávou, posypeme lžící kmínu. Přidáme máslo a vložíme do trouby. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut.
  • 2
    Líny rozdělíme na talíře, doplníme vařenými bramborami a přelijeme vlastní vypečenou šťávou z pekáčku. Nakonec bohatě zasypeme posekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.