Lívance s kaviárem

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
26 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
544 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Droždí rozdrobíme do vlažné vody. V míse si smícháme oba druhy mouky, sůl, mléko, smetanu ke šlehání a rozpuštěné droždí, vmícháme žloutky. Necháme 30 minut kynout na teplém místě. Z bílků vyšleháme tuhý sníh, který opatrně zamícháme do těsta.
  • 2
    Máslo rozpálíme a osmažíme na něm menší lívance. Ty potřeme zakysanou smetanou a ozdobíme kaviárem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.