Lívance s nivou
50 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 200mililitrůMléko polotučné
- 20gramůOlej rostlinný
- 150gramůSýr Niva (Rokfór)
- 1špetkaSůl
- 40gramůMouka pšeničná hladká
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
16 g
Sacharidy
21 g
Cukr
822 mg
Vápník
427 mg
Postup přípravy
- 1Světlou jíšku z mouky a oleje rozředíme mlékem a dobře rozšleháme. Směs necháme vychladnout, poté do ní vyšleháme žloutky, sůl a sníh z bílků. Na nepřilnavé pánvi usmažíme lívance a horké posypeme strouhanou nivou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.