Losos Muratův
50 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1kilogramLosos - filety
- 100gramůMáslo čerstvé
- 4kusyRajčata
- 1lžíceCitronová šťáva
- 150gramůHouby čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
30 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Filety z lososa omyjeme, osolíme, obalíme v mouce a upečeme na másle.
- 2Rybu vyjmeme, v másle z pečení opečeme na kolečka nakrájená rajčata. Zakapeme citronovou šťávou.
- 3Nakonec přidáme očištěné, na plátky pokrájené houby a podusíme.
- 4Připravenou omáčkou přelijeme porce lososa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 31. 8. 2015
Losos Muratův
Losos je vynikající rybou, která vám jistě bude chutnat. My jsme mu na chuť přišli až nyní, protože jsem se ho nikdy neodvažovala koupit, ale udělala jsem dobře, stejně jako vy, pokud si tento recept vyzkoušíte. Je rychlý a snadný. Místo čerstvých hub jsem dala žampiony. To na chuti lososa nic nezměnilo a právě naopak si myslím, že byl báječný.