Losos s pórkem
35 min.
Ingredience
- 2lžíceKečup
- 450gramůLosos - filety
- 1lžičkaOcet rýžový
- 2lžíceOmáčka sójová
- 1lžíceCukr krupice
- 4lžíceOlej kukuřičný
- 450gramůPórek
- 1kusChilli paprička
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
11 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Omyté filety z lososa rozložíme na plochou nekovovou mísu. V misce smícháme sójovou omáčku, kečup, rýžový ocet, cukr a prolisovaný česnek. Směsí přelijeme lososa, maso obrátíme a necháme asi 30 minut marinovat.
- 2Ve woku rozehřejeme 3 lžíce oleje. Přidáme na kolečka nakrájený pórek a za stálého obracení opékáme 10 minut. Pórek vyjmeme na nahřáté talíře. Do woku vlijeme zbylý olej, přidáme porce lososa i s marinádou a opékáme 2 minuty.
- 3Lososa upravíme na pórek a ozdobíme nakrájenými červenými chilli papričkami.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.