Losos s rajčatovo-houbovou omáčkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
30 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté filety z lososa osušíme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Porce upečeme na pánvi na másle a vyjmeme. Do pánve na máslo od pečení přidáme omytá, na kolečka nakrájená rajčata a zakapeme je citronovou šťávou. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a vše chvíli podusíme.
  • 2
    Lososa upravíme na talíře a přelijeme rajčatovo-houbovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.