Losos s rajčatovo-houbovou omáčkou
40 min.
Ingredience
- 1000gramůLosos - filety
- 100gramůMáslo čerstvé
- 4kusyRajčata
- 1lžíceCitronová šťáva
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
30 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté filety z lososa osušíme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Porce upečeme na pánvi na másle a vyjmeme. Do pánve na máslo od pečení přidáme omytá, na kolečka nakrájená rajčata a zakapeme je citronovou šťávou. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a vše chvíli podusíme.
- 2Lososa upravíme na talíře a přelijeme rajčatovo-houbovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.