Losos terijaki

20 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
9 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
779 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na marinádu smícháme sójovou omáčku, rýžové víno, olivový olej, přidáme česnek, cukr a zázvor. Do marinády dáme plátky lososa a obracíme je. Zakryjeme a necháme 8 hodin v chladničce marinovat.
  • 2
    Lososa vyndáme z marinády, ale nevyléváme ji. Plátky grilujeme 3-4 minuty z každé strany 7 cm pod horkým grilem. Při obracení je potíráme marinádou. Zdobíme jarní cibulkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.