Lososovo-avokádová terina se zázvorem a sezamem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
24 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvou rybu zmrazíme a nakrájíme na tenké plátky. Avokádo oloupeme, nakrájíme rovněž na plátky.
  • 2
    Formu vyložíme fólií, navrstvíme lososa, avokádo a znovu lososa a fólií zakryjeme. Nahoru položíme servírovací mísu, formu obrátíme a terinu vyklopíme.
  • 3
    Dozdobíme tence nakrájenou cibulkou, pokapeme citronovou šťávou a posypeme sezamovými semínky.
  • 4
    Na talíře přidáme zázvor nakrájený na tenké proužky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.