Lososový pstruh se štěrbákem a listovou čekankou
30 min.
Ingredience
- 200gramůČekanka
- 600gramůPstruh lososový
- 200gramůČekanka belgická
- 40mililitrůOlej olivový
- 4kusyArtyčoky
- 1špetkaSůl
- 200gramůLocika salátová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
704 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
17 g
Sacharidy
111 g
Vláknina
58 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Obě čekanky i lociku podusíme odděleně na polovině oleje. Lociku a listovou čekanku nakrájíme nahrubo, belgickou čekanku na proužky. Promícháme a směsí naplníme 4 vykrajovátka položená na talíři.
- 2Artyčoky očistíme, rozčvrtíme, uvaříme a ochutíme solí a zbytkem oleje.
- 3Pstruha podusíme cca 5min v páře a podáváme s artyčoky a zeleninou vyklopenou z vykrajovátek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.