Lososový pstruh se štěrbákem a listovou čekankou

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
704 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
17 g
Sacharidy
111 g
Vláknina
58 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Obě čekanky i lociku podusíme odděleně na polovině oleje. Lociku a listovou čekanku nakrájíme nahrubo, belgickou čekanku na proužky. Promícháme a směsí naplníme 4 vykrajovátka položená na talíři.
  • 2
    Artyčoky očistíme, rozčvrtíme, uvaříme a ochutíme solí a zbytkem oleje.
  • 3
    Pstruha podusíme cca 5min v páře a podáváme s artyčoky a zeleninou vyklopenou z vykrajovátek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.