Lotyšský mléčný chléb

195 min.
Evropa

Ingredience

    • 300gramůMouka chlebová
    • 100gramůMouka žitná celozrnná
    • 5gramůSůl
    • 10gramůDroždí sušené
    • 20mililitrůSirup malinový
    • 20gramůMáslo čerstvé
    • 250mililitrůMléko plnotučné
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
7 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
7 g
Cukr
648 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme mléko, rozpuštěné máslo a ovocný sirup, přidáme chlebovou i žitnou mouku, sůl, promícháme. Přisypeme sušené droždí a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.