Loupání rajčat, meruněk, nektarinek a broskví
3 min.
Ingredience
- 1kusRajčata
- 1kusNektarinka
- 1kusBroskve
- 1kusMeruňka
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Pokud potřebujeme oloupat rajče, vždy ho ponoříme do misky s horkou vodou, po 30 sekundách ho vyjmeme a zchladíme pod studenou tekoucí vodou. Pak slupku na rajčeti oloupeme, rajče rozkrojíme a lžičkou vydlabeme semínka a dužinu podle potřeby nakrájíme.
- 2Broskev, meruňku a nektarinku omyjeme pod studenou vodou, nejdříve nakrojíme slupku do tvaru malého kříže, pak ovoce ponoříme do misky s horkou vodou na 30-60 sekund. Poté ovoce vyjmeme z horké vody a oloupeme. Rozkrojíme je na poloviny a vyjmeme pecky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.