Maďarská nakládaná zelenina

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
1 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
12 g
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semen a nakrájíme na proužky. Cherry rajčata omyjeme a překrojíme na poloviny. Zelí omyjeme a nakrouháme. Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Chilli papričky omyjeme, zbavíme semen a nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Do připravených zavařovacích sklenic naskládáme střídavě zeleninu.
  • 3
    V hrnci přivedeme k varu vodu, vinný ocet, cukr, sůl, zelený pepř a povaříme, dokud se cukr nerozpustí. Potom přidáme zavařovací cukr a promícháme. Ještě horký nálev nalijeme do zavařovacích sklenic k zelenině. Sklenice vzduchotěsně uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.