Maďarské hovězí plátky

75 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
211 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
11 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí plátky na okrajích nařízneme, naklepeme a obalíme v mouce smíchané se solí.
  • 2
    V kastrolu rozpálíme sádlo a opečeme plátky z obou stran, vyjmeme a uchováme teplé. Na výpeku v kastrolu osmnažíme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou, kmínem a majoránkou a necháme zpěnit. Přidáme protlak a promícháme, podlijeme vodou. Na základ vrátíme maso a zakryté pozvolna dusíme, podle potřeby podléváme. Když je maso téměř hotové, přidáme nakrájenou papriku a rajčata a dodusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.