Maďarské špízy

60 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
30 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
853 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oba druhy masa nakrájíme na kostky, lehce naklepeme, nasolíme, opepříme. Klobásu a cibuli nakrájíme na plátky, slaninu na plátky. Na špízové jehly nebo seříznuté špejle napichujeme střídavě všechny suroviny a vkládáme je do vymazaného pekáče. Hotové vyjmeme a do výpeku nasypeme malinko chilli papričky, podlijeme 1 dl vody a necháme krátce povařit. Špízy podáváme přelité hotovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.