Majonéza z vařených žloutků
10 min.
Ingredience
- 4kusyVaječný žloutek slepičí
- 1šálekOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 2lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 1kusCitrony
- 0,5lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2669 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
284 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
672 mg
Postup přípravy
- 1Vařené žloutky prolisujeme a utřeme se syrovými žloutky. Za stálého přikapávání oleje třeme na hustou hmotu.
- 2Potom přidáme worcester, citronovou šťávu a pokud je třeba, zředíme majonézu smetanou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.