Makarony s koroptvím masem
90 min.
Ingredience
- 1kusKoroptev
- 200gramůZelenina kořenová
- 2lžičkySůl
- 4litryVoda pitná
- 500gramůŠpagety, Makarony
- 150gramůSýr Parmezán
- 100gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1246 kcal
Bílkoviny
117 g
Tuky
36 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou, vykuchanou a omytou koroptev uvaříme spolu s kořenovou zeleninou v osolené vodě. Měkké maso vyjmeme, vykostíme a i s drůbky nadrobno nasekáme. Ve vodě smíchané s koroptvím vývarem uvaříme makarony, slijeme a po okapání promícháme s koroptvím masem. Nakonec vmícháme máslo a nastrouhaný sýr. Pokrm upravíme na talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.