Makarony s koroptvím masem

90 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1246 kcal
Bílkoviny
117 g
Tuky
36 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou, vykuchanou a omytou koroptev uvaříme spolu s kořenovou zeleninou v osolené vodě. Měkké maso vyjmeme, vykostíme a i s drůbky nadrobno nasekáme. Ve vodě smíchané s koroptvím vývarem uvaříme makarony, slijeme a po okapání promícháme s koroptvím masem. Nakonec vmícháme máslo a nastrouhaný sýr. Pokrm upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.