Makaróny s lahůdkovou cibulkou, cherry rajčaty a bylinkami

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
54 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté lístky máty, malé lístky meduňky dáme do síta a necháme okapat. Z chemicky neošetřeného omytého citrónu nastrouháme tenké proužky, dáme je do misky, zalijeme je vroucí vodou a po chvilce (1 min.) je scedíme. Poté kůru ve větší misce promícháme s bylinkami. Očištěné lahůdkové cibulky nakrájíme na tenké kroužky. Omytá cherry rajčata rozpůlíme a přidáme s cibulkou do mísy. Malou feferonku omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semínek, nakrájíme ji na nudličky a dáme do mísy. Zeleninu ochutíme citrónovou šťávou, olivovým olejem, solí, cukrem, pepřem a znovu promícháme.
  • 2
    V hrnci si přivedeme k varu osolenou vodu. Do vroucí vody vložíme makaróny Bucatiny a uvaříme je podle návodu al dente. Scezené těstoviny promícháme s připravenou zeleninou, rozdělíme na talíře a hned horké servírujeme. Dobrou chuť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.