Makedonské roštěnky
70 min.
Ingredience
- 600gramůCibule
- 600gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 1lžičkaSůl
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 500mililitrůJogurt bílý
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
40 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme, osolíme a mírně posypeme hladkou moukou. Maso rychle opečeme po obou stranách na oleji.
- 2Oloupanou cibuli umeleme a na lžíci oleje osmažíme dozlatova. K cibuli přidáme opečené roštěnky i s výpekem a opékáme je v cibuli doměkka. Potom přilijeme rozmíchaný jogurt (nebo kyselé mléko), podle chuti přisolíme a dusíme ještě 5 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.