Makedonské roštěnky

70 min.

Ingredience

    • 600gramůCibule
    • 600gramůHovězí roštěnka níz. peč.
    • 1lžičkaSůl
    • 50mililitrůOlej rostlinný
    • 500mililitrůJogurt bílý
    • 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
40 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme, osolíme a mírně posypeme hladkou moukou. Maso rychle opečeme po obou stranách na oleji.
  • 2
    Oloupanou cibuli umeleme a na lžíci oleje osmažíme dozlatova. K cibuli přidáme opečené roštěnky i s výpekem a opékáme je v cibuli doměkka. Potom přilijeme rozmíchaný jogurt (nebo kyselé mléko), podle chuti přisolíme a dusíme ještě 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.