Makový pudink

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
17 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílků ušleháme pevný sníh. Přidáme moučkový cukr, hrubou mouku, mletý mák, skořici, hřebíček a vlažné máslo. Vše zlehka promícháme.
  • 2
    Pudinkovou formu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou, naplníme hmotou a uzavřeme. Formu vložíme do nádoby s vařící vodou a pudink uvaříme.
  • 3
    Uvařený pudink opatrně vyklopíme z formy a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.