Makrela dušená na jogurtu

65 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
36 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jednu cibuli rozemeleme, smícháme se zázvorem, chilli kořením, kmínem a horkým kořením. Směsí důkladně potřeme očištěné ryby. Vložíme je do rozšlehaného jogurtu, smíchaného s nasekanými feferonkami a necháme cca 60 minut odpočinout.
  • 2
    Druhou cibuli rozkrájíme a na rozpáleném másle orestujeme do zlatova. Přidáme ryby i s jogurtem, zakryjeme a na mírném ohni dusíme do změknutí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.