Makrela na žampionech

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
23 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
295 mg
Cukr
396 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Makrely opláchneme, nakrájíme na porce, mírně osolíme a obalíme v prosáté mouce. Na horkém tuku je opečeme.
  • 2
    Potom ryby vyjmeme, do tuku od opékání přidáme máslo, očištěné a na plátky nakrájené žampiony a krátce podusíme. Zastříkneme vodou.
  • 3
    Do podušených žampionů vložíme porce makrely a dodusíme doměkka.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.