Makrela s kapary

45 min.
Evropa

Ingredience

    • 200gramůMakrela - filety
    • 300mililitrůVývar rybí
    • 200mililitrůMajonéza
    • 40gramůCibule
    • 10gramůSůl
    • 50gramůKapary
    • 120gramůRohlíky bílé
    • 200mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
    • 20gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
30 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
987 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z makrely použijeme jen filety, které vložíme do vroucího rybího vývaru a 20 minut povaříme doměkka. Filety zcedíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Do majonézy přimícháme smetanu, sůl, kapary a posekanou petrželku. Necháme chvilku odležet.
  • 3
    Filety z makrely upravíme na talíře, ozdobíme kroužky cibule a zalijeme ochucenou majonézou.
  • 4
    Podáváme chlazené s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.