Makrela s kapary
45 min.
Ingredience
- 200gramůMakrela - filety
- 300mililitrůVývar rybí
- 200mililitrůMajonéza
- 40gramůCibule
- 10gramůSůl
- 50gramůKapary
- 120gramůRohlíky bílé
- 200mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
- 20gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
30 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
987 mg
Postup přípravy
- 1Z makrely použijeme jen filety, které vložíme do vroucího rybího vývaru a 20 minut povaříme doměkka. Filety zcedíme a necháme vychladnout.
- 2Do majonézy přimícháme smetanu, sůl, kapary a posekanou petrželku. Necháme chvilku odležet.
- 3Filety z makrely upravíme na talíře, ozdobíme kroužky cibule a zalijeme ochucenou majonézou.
- 4Podáváme chlazené s bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.